Retur politik


Fortrydelsesret

Hos KOKUZZ får du 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 30 dage efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail customercare@kokuzz.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Vær opmærksom på, at du selv afholder returneringsomkostningerne, der er forbundet med forsendelsen.

Vi anbefaler at du bruger et trackingnummer, hvis dette ikke gøres, så vil du selv stå til ansvar for varen i tilfældet af at varen forsvinder under forsendelse. Hvis du ikke bruger et trackingnummer ved returforsendelse og vi ikke modtager varen, så kan vi ikke returner pengene til dig.

Returportal:

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder, at sende varer retur, derfor har vi en returportal, der kan benyttes til at købe fragt.

For danske kunder hedder vores returportal hedder: https://return.shipmondo.com/kokuzz


Pakker der skal sendes retur fra dansk pakkeshop koster 40,5 danske kroner (DKK).

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til KOKUZZ at vurdere varens stand.
Du skal returnere varerne direkte til KOKUZZ og er ikke berettiget til at returnere varer til andre leverandører af KOKUZZ.