FAQs


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Hvor lang er leveringstiden?

Svar: Ved bestilling af produkter på vores hjemmeside er leveringstiden følgende:

1-3 hverdage til en dansk pakkeshop når din bestilling er behandlet og afsendt.


Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Svar: Du er altid velkommen til at kontakte os på customercare@kokuzz.com
Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Har I et telefonnummer, som man kan ringe til?

Svar: Du kan kontakte os telefonisk på telefon +45 53 89 61 00, hvor vi sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage mellem 19:00-21:00. Telefonen er lukket i weekender og helligdage.


Hvorfor har jeg ikke modtaget et trackingnummer?

Svar: Du vil først modtage et trackingnummer, når din bestilling er behandlet og afsendt. Din bestilling bliver altid behandlet indenfor én hverdag. Du vil modtage dit trackingnummer på den e-mailadresse, som du oplyste ved købet.

Hvornår er varen tilbage på lager?

Svar: Vi bestræber, os på at holde lageret fyldt hele tiden. Er der et bestemt produkt du ønsker som er udsolgt?  Så er du velkommen til at kontakt os for at få mere information. Husk at have varenummeret klar.


Hvad koster forsendelse?

Svar: For at sende en pakke koster det følgende:

For pakker der sendes til en dansk pakkeshop, koster det 20 kroner (DKK).

Hjemmelevering i Danmark, koster 50 kroner (DKK).

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at bestille varer til Danmark.

For mere information læs venligst ”Leveringsbetingelser”, som du finder nederst på vores hjemmeside.


Har i en returportal?

Svar: Ja, det har vi. Bemærk at kunden står for betalingen af returvarer.

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder, at sende varer retur, derfor har vi en returportal, der kan benyttes til at købe fragt.

Vores returportal hedder: https://return.shipmondo.com/kokuzz

Pakker der skal sendes retur fra dansk pakkeshop koster 40,5 danske kroner (DKK).


Har I en butik?

Svar: Vi har ikke en fysisk butik. Der kan kun handles gennem vores hjemmeside.


Hvordan returnerer jeg en ordre?

Svar: Hvis du gerne vil returnerer et produkt, som du har købt hos os, så skal du sende en e-mail til customercare@kokuzz.com . Her skal du oplyse hvad du vil returnere og dit ordrenummer. Bemærk, at du har 30 dages retur ret.
For mere information læs venligst punktet ”Retur politik”, som du finder nederst på vores hjemmeside.


Kan jeg bytte et produkt?

Svar: I øjeblikket har vi ikke en funktion, der kan gøre at du kan bytte et produkt. Som udgangspunkt skal varen returneres og du skal lave en ny bestilling. Men du er altid velkommen til at kontakte os på customercare@kokuzz.com så kan vi se, hvad vi kan gøre for dig.


Hvad er smykkerne lavet af?

Svar: Alle vores smykker er udført i sterlingsølv og er enten 18 karat forgyldt eller 18 karat rosa forgyldt. Blandt nogle af vores smykker indgår zirkoniasten.
Alle vores smykker er nikkelfri.


Hvordan vedligeholder jeg mine smykker bedst?

Svar: Vi anbefaler, at du ikke bærer dine smykker, når du går i bad, sover og svømmer. Jo mere du udsætter dine smykker for stoffer som parfume, hårlak eller andet, jo større chance er der for at dine smykker oxiderer hurtigere end naturligt.
Når du ikke bærer smykkerne, anbefaler vi, at du opbevarer smykkerne i den originale smykkeæske. På denne måde formindsker du risikoen for oxidering af smykkerne.


Hvornår modtager jeg refunderingen for min returnering?

Svar: For alle betalingsmetoder vil der højst gå 7 hverdage fra afsendelsesdatoen. Hvis du oplever problemer, anbefaler vi at du enten kontakter os på customercare@kokuzz.com eller din bank/kortudsteder. Du vil modtage en e-mail, når din returnering er blevet behandlet. Når vi behandler din returnering, vil refunderingen automatisk finde sted, på samme måde som betalingen blev foretaget.


Hvor sikkert er det at handle på jeres hjemmeside?

Svar: KOKUZZ benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. For mere information læs venligst vores Cookies & Privatlivspolitik under fanen ”Cookies og Privatlivspolitik”, som du finder nederst på vores hjemmeside.
KOKUZZ' egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.
Når du handler på vores hjemmeside, så er du sikret med Fraud Fighter og 3D Secure, som er en sikkerhed for dig som kunde.